Kako Upwork platforma može da koristi vašem poslovanju?

Upwork je popularna platforma za frilensere i klijente na kojoj ljudi iz celog sveta mogu da sarađuju bez obzira na geografsku lokaciju. Igra ključnu ulogu u svetu frilensera, pružajući priliku za slobodan rad i pronalaženje talenata za različite projekte. 


Zašto Upwork?

  • Intuitivan korisnički interfejs i prisustvo sopstvene mobilne aplikacije.
  • Pametni algoritmi koji sami biraju najpogodnije kandidate.
  • Fleksibilna priroda provizije – što je partnerstvo duže, to je manji procenat provizije.
  • Stroga moderacija i, kao rezultat, visok nivo kvaliteta.
  • Danonoćna tehnička podrška, zaštita ličnih podataka, poverljivost.
  • Povećan nivo zaštite plaćanja Upwork Payment Protection. Specijalna ponuda na Upwork platformi namenjena korisnicima Visa Business kartica 

Ostvarite 10% popusta na usluge koje pruža Upwork platforma uz Visa Business kartice.


Kako iskoristiti ponudu? 

  1. Idite na sajt Poshvine, kliknite na dugme «Claim Offer».
  2. Kopirajte kod kupona i kliknite na dugme «Redeem» da biste otišli na stranicu ponude.
  3. Na stranici sa ponudom kliknite na dugme «Browse Services».
  4. Izaberite potrebnu uslugu i primenite kod kupona na stranici za plaćanje da biste ostvarili popust.

Ponuda važi od 01. oktobra 2023., 00:00 GMT do 01. aprila 2024., 23:59 GMT.


Uslovi i odredbe

Uslovi i Odredbe Partnera

Upwork je isključivo odgovoran za ovu ponudu. Promotivni kodovi se ne mogu primeniti na prethodne transakcije ili porudžbine. Promotivni kodovi se ne mogu prenositi ili iskoristiti za gotovinu ili kredit. Po transakciji se može koristiti samo jedan promotivni kod.

Promotivni kodovi su samo jednokratni. Ako koristite promotivni kod i transakcija se kasnije vrati ili otkaže, možda ćete dobiti novi promotivni kod. Promotivni kodovi imaju datum isteka i mogu se primenjivati izuzeci.

Proverite u svom promotivnom kodu određene odredbe i uslove, kao što su datumi isteka ili izuzimanja.

Promotivni kodovi se mogu koristiti samo za katalog projekta i konsultacije.

Upwork može da onemogući promotivne kodove u bilo kom trenutku i iz bilo kog razloga bez ikakvih obaveza.

Uslovi i Odredbe Visa

Prikazani detalji ponude zasnovani su na informacijama koje je dao Partner. Visa ne garantuje da su informacije tačne. Molimo kontaktirajte partnera direktno da potvrdite dostupnost i validnost Ponude. Partner je jedini dobavljač svih dobara i/ili usluga u okviru ove ponude. Shodno tome, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da njegova/njena kupovina bilo koje robe i/ili usluge po ovoj Ponudi predstavlja ugovor isključivo između Partnera i njega/nje, a Visa nije i neće postati njegova stranka. Korišćenjem ili pokušajem korišćenja bilo koje robe i usluge u okviru ove Ponude, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da: Svaki zahtev, žalba ili spor bilo koje prirode koji proističe iz ili u vezi sa sticanjem ili pokušajem sticanja bilo koje robe i/ili usluge od strane Korisnika kartice u okviru ove Ponude (svaki Zahtev) će biti rešavan od strane Korisnika Visa kartice direktno sa Partnerom, a Korisnik Visa kartice ne sme da postavlja bilo kakve zahteve prema kompaniji Visa. Ne dovodeći u pitanje gore navedeno, i u maksimalnoj meri dozvoljenoj zakonom, Visa neće biti odgovorna bilo kojoj osobi za bilo kakav gubitak, štetu, trošak ili potraživanje (bilo direktni ili indirektni) u vezi sa bilo kojom povredom, smrću, lažnim predstavljanjem, oštećenjem ili propustom, koji proizilazi iz ili u vezi sa korišćenjem ili pokušajem korišćenja Ponude ili robe i/ili usluga koje se pružaju u okviru Ponude.

Treba vam pomoć oko ponuda? Naš Visa Konsijerž Čet Bot kanal vam stoji na raspolaganju!