Kako Sprinto platforma može da pomogne da unapredite vaše poslovanje?

Sprinto je platforma koja radi sa bilo kojom konfiguracijom oblaka i pomaže vam da nadgledate rizike i sredstva za kontrolu u celoj organizaciji sa jedne kontrolne table.


Zašto Sprinto?

  • Jednostavna integracija platforme sa vašom konfiguracijom oblaka za konsolidaciju rizika, poređenje elemenata kontrole i pokretanje potpuno automatizovane provere.
  • Prilagodljivost platforme, koja vam omogućava da organizujete, stimulišete i beležite korektivne akcije za svaki zadatak kontinuirano i u formi pogodnoj za reviziju.
  • Stručna podrška za primenu pravih sredstava i metoda za kontrolu.

 

Specijalna ponuda Sprinto partnera za korisnike Visa Business kartica

Ostvarite 10% popusta na sve Sprinto sisteme uz Visa Business kartice.


Kako iskoristiti ponudu? 

  1. Idite na sajt Poshvine, kliknite na dugme «Claim Offer» i unesite prvih 9 cifara broja vaše Visa Business kartice za validaciju.
  2. Kliknite na dugme «Redeem» da biste otišli na stranicu ponude.
  3. Kliknite na dugme «Get a Personal Demo» i popunite sva potrebna polja u obrascu za registraciju.
  4. Kada kliknete na dugme «Get a Personal Demo», bićete preusmereni da zakažete sastanak i dobićete i-poruku sa potvrdom na vašu registrovanu adresu i-pošte kada se demo sesija završi.
  5. Predstavnik Sprinto će vas kontaktirati dalje tokom demo sesije.

Ponuda važi od 01. septembra 2023., 00:00 GMT do 31. avgusta 2024., 23:59 GMT.


Uslovi i odredbe

Uslovi i Odredbe Partnera

Popust od 10% se odnosi na sve platforme koje nudi Sprinto. Ovaj popust od 10% važi samo za nove kupce Sprinto.

Uslovi i Odredbe Visa

Prikazani detalji ponude zasnovani su na informacijama koje je dao Partner. Visa ne garantuje da su informacije tačne. Molimo kontaktirajte partnera direktno da potvrdite dostupnost i validnost Ponude. Partner je jedini dobavljač svih dobara i/ili usluga u okviru ove ponude. Shodno tome, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da njegova/njena kupovina bilo koje robe i/ili usluge po ovoj Ponudi predstavlja ugovor isključivo između Partnera i njega/nje, a Visa nije i neće postati njegova stranka. Korišćenjem ili pokušajem korišćenja bilo koje robe i usluge u okviru ove Ponude, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da: Svaki zahtev, žalba ili spor bilo koje prirode koji proističe iz ili u vezi sa sticanjem ili pokušajem sticanja bilo koje robe i/ili usluge od strane Korisnika kartice u okviru ove Ponude (svaki Zahtev) će biti rešavan od strane Korisnika Visa kartice direktno sa Partnerom, a Korisnik Visa kartice ne sme da postavlja bilo kakve zahteve prema kompaniji Visa. Ne dovodeći u pitanje gore navedeno, i u maksimalnoj meri dozvoljenoj zakonom, Visa neće biti odgovorna bilo kojoj osobi za bilo kakav gubitak, štetu, trošak ili potraživanje (bilo direktni ili indirektni) u vezi sa bilo kojom povredom, smrću, lažnim predstavljanjem, oštećenjem ili propustom, koji proizilazi iz ili u vezi sa korišćenjem ili pokušajem korišćenja Ponude ili robe i/ili usluga koje se pružaju u okviru Ponude.

Treba vam pomoć oko ponuda? Naš Visa Konsijerž Čet Bot kanal vam stoji na raspolaganju!