Kako je društvo Shopify korisno za vaše poslovanje?

Shopify nudi usluge razvoja softvera za onlajn i maloprodajne prodavnice koje će učiniti vođenje vašeg poslovanja mnogo lakšim i produktivnijim. Zahvaljujući programerima ove usluge, više ne morate da razmišljate o tome gde da odvojite vreme da vodite svoj posao i kako da ga učinite dostupnijim i profitabilnijim, jer će Shopify učiniti sve za vas. 


Zašto Shopify?

  • uključuje sve alate koji su vam potrebni za pokretanje veb-sajta, e-trgovinu i prodaju proizvoda. Odmah dobijate hosting, bezbednost i SEO. Sve ove funkcije su ugrađene u sistem i optimizovane tako da svaki izlog na mreži koji kreirate bude brz, siguran i pojednostavljen.
  • pogodan za sve vrste poslovanja, bez obzira šta prodajete. Platforma podržava dovoljno vrsta proizvoda da nikada niste ograničeni na ono što prodajete.
  • zauzima prvo mesto u podršci platnog sistema sa preko 100 rešenja za izbor. Ovaj izbor obrade plaćanja otvara mogućnosti za prodaju u različitim industrijama, pronalaženje jeftinijih naknada za kreditne kartice i prodaju u svim zemljama.
  • proširuje opcije dizajna za sve korisnike pružanjem prelepog vizuelnog uređivača. Svaka tema je opremljena prelepim dizajnom, alatima specifičnim za industriju i jedinstvenim karakteristikama.


Specijalna ponuda od Shopify by Seventh Triangle za vlasnike biznis kartica Visa

Dobijte besplatne usluge u vrednosti od 4.299 USD na planovima Shopify uz Seventh Triangle i biznis karticu Visa.


Kako iskoristiti ponudu? 

  1. Idite na sajt Poshvine i kliknite na dugme «Claim Offer».
  2. Kliknite na dugme «Redeem» da biste otišli na stranicu partnera.
  3. Kliknite na dugme «Get Started» da biste pristupili obrascu.
  4. Unesite tražene podatke i dostavite obrazac.
  5. Predstavnik Seventh Triangle će vas kontaktirati i obavestiti vas o sledećim koracima.

Ponuda važi od 01. juna 2023., 00:00 GMT do 31. maja 2024., 23:59 GMT.


Uslovi i odredbe

Uslovi i Odredbe Partnera

Svi promotivni kodovi/ponude koje izdaje Seventh Triangle Consulting Private Limited podležu nizu odredbi i uslova, koje Partner zadržava pravo da promeni bez prethodne najave u najboljem interesu kompanije.

Promotivni kodovi/ponude ističu mesec dana od datuma izdavanja od strane Seventh Triangle Consulting Private Limited. Promotivni kodovi se ne mogu koristiti za kupovinu drugih usluga. Promotivni kodovi se ne mogu preprodati, preneti uz naknadu ili iskoristiti za gotovinu, osim u slučajevima kada je to propisano zakonom. Vrednost promotivnog koda/ponude se ne može delimično iskoristiti. U ovom slučaju, neiskorišćeni iznos neće biti vraćen. Seventh Triangle Consulting Private Limited nije odgovoran za zamenu izgubljenih ili ukradenih promotivnih kodova. 

Uslovi i Odredbe Visa

Prikazani detalji ponude zasnovani su na informacijama koje je dao Partner. Visa ne garantuje da su informacije tačne. Molimo kontaktirajte partnera direktno da potvrdite dostupnost i validnost Ponude. Partner je jedini dobavljač svih dobara i/ili usluga u okviru ove ponude. Shodno tome, Vlasnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da njegova/njena kupovina bilo koje robe i/ili usluge po ovoj Ponudi predstavlja ugovor isključivo između Partnera i njega/nje, a Visa nije i neće postati njegova stranka. Korišćenjem ili pokušajem korišćenja bilo koje robe i usluge u okviru ove Ponude, Vlasnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da: Svaki zahtev, žalba ili spor bilo koje prirode koji proističe iz ili u vezi sa sticanjem ili pokušajem sticanja bilo koje robe i/ili usluge od strane Vlasnika kartice u okviru ove Ponude (svaki Zahtev) će biti rešavan od strane vlasnika Visa kartice direktno sa Partnerom, a Vlasnik Visa kartice ne sme da postavlja bilo kakve zahteve prema Visa-u. Ne dovodeći u pitanje gore navedeno, i u maksimalnoj meri dozvoljenoj zakonom, Visa neće biti odgovorna bilo kojoj osobi za bilo kakav gubitak, štetu, trošak ili potraživanje (bilo direktni ili indirektni) u vezi sa bilo kojom povredom, smrću, lažnim predstavljanjem, oštećenjem ili propustom, koji proizilazi iz ili u vezi sa korišćenjem ili pokušajem korišćenja Ponude ili robe i/ili usluga koje se pružaju u okviru Ponude.

Treba vam pomoć oko ponuda? Naš Visa Konsijerž Čet Bot kanal vam stoji na raspolaganju!