Kako Semrush alat može da koristi vašem poslovanju?

Semrush je komplet alata za SEO koji nudi niz različitih skupova alata za detaljnu analizu vaše sopstvene veb stranice ili veb stranice vaših konkurenata. Možete sprovesti istraživanje ključnih reči, analizirati povratne veze bilo kog domena, razviti strategiju sadržaja i još mnogo toga.

 

Zašto Semrush?

  • Preko 50 SEO i marketinških alata.
  • Sveobuhvatna analiza bilo koje veb stranice.
  • Pristup podacima o ključnim rečima i povratnim vezama konkurenata.
  • Detaljan alat za istraživanje ključnih reči.
  • Nekoliko alata marketinga sadržaja i društvenih medija.

 

Specijalna ponuda koju je kreirao Semrush za korisike Visa Business kartica

Iskoristite besplatnu dvonedeljnu probnu verziju Semrush Pro plana uz Visa Business kartice.

 

Kako iskoristiti ponudu?

  1. Idite na sajt Poshvine, kliknite na dugme «Claim Offer» i unesite prvih 9 cifara broja vaše Visa Business kartice za validaciju.
  2. Kliknite na dugme «Redeem» da biste otišli na stranicu partnera i registrujte se da biste iskoristili ponudu.

Ponuda važi od 01. januara 2024., 00:00 GMT do 31. decembra 2024., 23:59 GMT.

 

Uslovi i odredbe

Uslovi i Odredbe Partnera

Probna ponuda je dostupna svim novim korisnicima Semrush ili postojećim besplatnim korisnicima Semrush koji nikada ranije nisu aktivirali Semrush probnu ponudu.

Da bi iskoristili ponudu, korisnici se moraju registrovati preko linka ponude.

Primenjuju se Uslovi korišćenja usluge Semrush (https://www.semrush.com/company/legal/terms-of-service/).

Uslovi i Odredbe Visa

Prikazani detalji ponude zasnovani su na informacijama koje je dao Partner. Visa ne garantuje da su informacije tačne. Molimo kontaktirajte partnera direktno da potvrdite dostupnost i validnost Ponude. Partner je jedini dobavljač svih dobara i/ili usluga u okviru ove ponude. Shodno tome, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da njegova/njena kupovina bilo koje robe i/ili usluge po ovoj Ponudi predstavlja ugovor isključivo između Partnera i njega/nje, a Visa nije i neće postati njegova stranka. Korišćenjem ili pokušajem korišćenja bilo koje robe i usluge u okviru ove Ponude, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da: Svaki zahtev, žalba ili spor bilo koje prirode koji proističe iz ili u vezi sa sticanjem ili pokušajem sticanja bilo koje robe i/ili usluge od strane Korisnika kartice u okviru ove Ponude (svaki Zahtev) će biti rešavan od strane Korisnika Visa kartice direktno sa Partnerom, a Korisnik Visa kartice ne sme da postavlja bilo kakve zahteve prema kompaniji Visa. Ne dovodeći u pitanje gore navedeno, i u maksimalnoj meri dozvoljenoj zakonom, Visa neće biti odgovorna bilo kojoj osobi za bilo kakav gubitak, štetu, trošak ili potraživanje (bilo direktni ili indirektni) u vezi sa bilo kojom povredom, smrću, lažnim predstavljanjem, oštećenjem ili propustom, koji proizilazi iz ili u vezi sa korišćenjem ili pokušajem korišćenja Ponude ili robe i/ili usluga koje se pružaju u okviru Ponude.

Treba vam pomoć oko ponuda? Naš Visa Konsijerž Čet Bot kanal vam stoji na raspolaganju!