Ostvarite 10% popusta na konferencijske sale, poslovne sobe, co-working prostore, virtuelne kancelarije u Regus-u, kao i besplatni jednodnevni pristup bilo kojoj Regus usluzi uz Visa Business karticu

Regus čini sve što je moguće da Vaše radno vreme protekne uz maksimalan komfor za Vas i Vaše zaposlene

Kako Regus može pomoći vašem poslovanju?

Regus je multinacionalna kompanija koja pruža usluge iznajmljivanja kancelarijskih prostora, mini kancelarija i pokretnih radnih mesta širom sveta.

 

Zašto Regus?

  • Globalna mreža co-working prostora omogućava vam da radite gde god da dovedete svoje poslovanje;
  • postoje hiljade lokacija širom sveta u svakom većem gradu i saobraćajnom čvorištu;
  • usluge se mogu personalizovati u skladu sa specifičnim potrebama vašeg poslovanja;
  • redovne aktivnosti za komunikaciju i lični razvoj.

Kako da iskoristite ponudu?

  1. Idite na sajt Poshvine i kliknite na dugme Claim Offer.
  2. Unesite prvih 8 cifara broja vaše Visa Business kartice za validaciju.
  3. Kliknite na dugme Redeem da biste otišli ​​na sajt prodavca.
  4. Platite zakup vašom Visa Business, Visa Platinum Business ili Visa Signature Business karticom.

Ponuda važi od 01. decembra 2022. do 31. decembra 2024.

Uslovi i odredbe

Uslovi i Odredbe Partnera

Ponuda se odnosi samo na konferencijske sale, poslovne sobe, co-working prostore, virtuelne kancelarije. Bilo koje dve ponude ne mogu se kombinovati. Pružanje bilo koje usluge ili proizvoda Regus kompanije u skladu sa uslovima ovog Ugovora uvek zavisi od postojanja mogućnosti i podložno je standardnim odredbama i uslovima Regus kompanije za određenu uslugu ili proizvod. Ponuda je primenljiva pod uslovom da je rok zaključenog ugovora za bilo koji od sledećih proizvoda 12 meseci ili više. Važi samo za nove kupce.

Uslovi i Odredbe kompanije Visa

Prikazani detalji ponude zasnovani su na informacijama koje je dao Partner. Visa ne garantuje da su informacije tačne. Molimo kontaktirajte partnera direktno da potvrdite dostupnost i validnost Ponude. Partner je jedini dobavljač svih dobara i/ili usluga u okviru ove ponude. Shodno tome, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da njegova/njena kupovina bilo koje robe i/ili usluge po ovoj Ponudi predstavlja ugovor isključivo između Partnera i njega/nje, a Visa nije i neće postati njegova stranka. Korišćenjem ili pokušajem korišćenja bilo koje robe i usluge u okviru ove Ponude, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da: Svaki zahtev, žalba ili spor bilo koje prirode koji proističe iz ili u vezi sa sticanjem ili pokušajem sticanja bilo koje robe i/ili usluge od strane Korisnika kartice u okviru ove Ponude (svaki „Zahtev“) će biti rešavan od strane Korisnika Visa kartice direktno sa Partnerom, a Korisnik Visa kartice niece imati potraživanja od kompanije Visa. Ne dovodeći u pitanje gore navedeno, i u maksimalnoj meri dozvoljenoj zakonom, Visa neće biti odgovorna bilo kojoj osobi za bilo kakav gubitak, štetu, trošak ili potraživanje (bilo direktni ili indirektni) u vezi sa bilo kojom povredom, smrću, lažnim predstavljanjem, oštećenjem ili propustom, koji proizilazi iz ili u vezi sa korišćenjem ili pokušajem korišćenja Ponude ili robe i/ili usluga koje se pružaju u okviru Ponude.

Treba vam pomoć oko ponuda? Naš Visa Konsijerž Čet Bot kanal vam stoji na raspolaganju!