Kako Printful kompanija može da koristi vašem poslovanju?

Printful je kompanija za štampanje na zahtev koja pravi i isporučuje odeću, pribor i proizvode za dom i svakodnevni život po narudžbi za onlajn bizsnis i ljude širom sveta.


Zašto Printful?

  • Mogućnost integracije Printful-a sa velikim brojem platformi i tržišta za i-trgovinu.
  • Mogućnost da štampate jednokratne dizajne za sopstvenu upotrebu ili da ih povećate za komercijalni rad.
  • Jedinstveni odevni predmeti — asortiman proizvoda Printful prevazilazi uobičajene majice i dukseve.


Specijalna ponuda Printful kompanije za korisnike Visa Business kartica

Ostvarite 20% popusta na porudžbine personalizovanih proizvoda uz Printful i Visa Business karticu.


Kako iskoristiti ponudu?

  1. Idite na sajt Poshvine, kliknite na dugme «Claim Offer» i unesite prvih 9 cifara broja vaše Visa Business kartice za validaciju.
  2. Kliknite na dugme «Redeem» da biste otišli na stranicu partnera.
  3. Kopirajte kod kupona i kliknite na dugme «Get started».
  4. Unesite kod kupona na stranicu za plaćanje da biste dobili popust.

Ponuda važi od 01. jula 2023., 00:00 GMT do 31. avgusta 2024., 23:59 GMT.


Uslovi i odredbe

Uslovi i Odredbe Partnera

Printful, Inc. snosi punu odgovornost za ovu ponudu. Ponuda važi za registrovane Printful korisnike koji su Visa klijenti.

Ponuda se ne odnosi na prethodne kupovine. Svaki korisnik može koristiti kod kupona samo jednom. Isti korisnik ne može da kreira više novih Printful naloga za korišćenje kodova kupona. Da biste dobili popust, koristite kod kupona prilikom naručivanja kada ručno šaljete svoju osnovnu porudžbinu.

Kod kupona vam daje 20% popusta na osnovnu ručno izrađenu porudžbinu uz maksimalni popust od 300 USD ili ekvivalentni iznos u drugoj valuti. Valuta zavisi od podešavanja naloga korisnika.

Kod kupona se ne može iskoristiti za gotovinu ili kombinovati sa drugim Printful kuponima.

Ponuda je podložna promeni ili raskidu bez obaveštenja.

Sve kupovine obavljene korišćenjem koda kupona podležu Uslovima korišćenja usluge Printful, Inc.

Uslovi i Odredbe Visa

Prikazani detalji ponude zasnovani su na informacijama koje je dao Partner. Visa ne garantuje da su informacije tačne. Molimo kontaktirajte partnera direktno da potvrdite dostupnost i validnost Ponude. Partner je jedini dobavljač svih dobara i/ili usluga u okviru ove ponude. Shodno tome, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da njegova/njena kupovina bilo koje robe i/ili usluge po ovoj Ponudi predstavlja ugovor isključivo između Partnera i njega/nje, a Visa nije i neće postati njegova stranka. Korišćenjem ili pokušajem korišćenja bilo koje robe i usluge u okviru ove Ponude, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da: Svaki zahtev, žalba ili spor bilo koje prirode koji proističe iz ili u vezi sa sticanjem ili pokušajem sticanja bilo koje robe i/ili usluge od strane Korisnika kartice u okviru ove Ponude (svaki Zahtev) će biti rešavan od strane Korisnika Visa kartice direktno sa Partnerom, a Korisnik Visa kartice ne sme da postavlja bilo kakve zahteve prema kompaniji Visa. Ne dovodeći u pitanje gore navedeno, i u maksimalnoj meri dozvoljenoj zakonom, Visa neće biti odgovorna bilo kojoj osobi za bilo kakav gubitak, štetu, trošak ili potraživanje (bilo direktni ili indirektni) u vezi sa bilo kojom povredom, smrću, lažnim predstavljanjem, oštećenjem ili propustom, koji proizilazi iz ili u vezi sa korišćenjem ili pokušajem korišćenja Ponude ili robe i/ili usluga koje se pružaju u okviru Ponude.

Treba vam pomoć oko ponuda? Naš Visa Konsijerž Čet Bot kanal vam stoji na raspolaganju!