Kako Microsoft Azure platforma može da koristi vašem poslovanju?

Platforma u oblaku Azure je skup od preko 200 proizvoda i usluga u oblaku dizajniranih da vam pomognu da oživite nova rešenja – rešite današnje izazove i stvorite budućnost. Stvarajte, pokrenite i upravljajte aplikacijama u više oblaka, lokalno i na ivici pomoću alata i platformi po vašem izboru.


Zašto Microsoft Azure?

 • Napravite mobilne aplikacije povezane sa oblakom na osnovu interesovanja i ponašanja korisnika uz pomoć veštačke inteligencije i kognitivnih usluga.
 • Inovirajte za postojeće i buduće aplikacije – uvođenje virtuelnih mašina Windows i Linux, modernizacija aplikacija i razvoj aplikacija u oblaku i hibridnim okruženjima.
 • Izgradite radna opterećenja u Azure koja se prilagođavaju vašem poslovanju, postavljajte domene i ubrzajte uvođenje pomoću DevOps alata.
 • Pređite na plaćanje u skladu s vašim korišćenjem uz besplatne mesečne količine popularnih usluga tokom 12 meseci.


Specijalna Meridianova Microsoft Azure ponuda za korisnike Visa Business kartica

Ostvarite do 15% popusta na mesečnu pretplatu na Microsoft Azure platformi uz Visa Business kartice.


Kako iskoristiti ponudu? 

 1. Idite na sajt Poshvine, kliknite na dugme «Claim Offer».
 2. Unesite prvih 9 cifara broja vaše Visa Business kartice za validaciju.
 3. Kliknite na dugme «Redeem» da biste otišli na stranicu partnera.
 4. Unesite svoje detalje i kliknite na dugme «Start Now!».
 5. Predstavnik Meridijana će vas kontaktirati i obavestiti o sledećim koracima.

 

Ponuda važi od 01. aprila 2023., 00:00 GMT do 31. marta 2024., 23:59 GMT.


Uslovi i odredbe

Uslovi i Odredbe Partnera

Meridian obezbediće popust od 15% na mesečne uplate. Prenos podataka do 100 GB mesečno je besplatan, a dodatno korišćenje će se naplaćivati prema stvarnim podacima. Gornja procena je preliminarna i biće naplaćena na osnovu stvarne potrošnje svakog obračunskog perioda. Klijent je odgovoran za svaku dodatnu potrošnju virtuelne mašine/drugih resursa. Naknade se naplaćuju u zavisnosti od radnog vremena ili kapaciteta odgovarajućih usluga. Popusti se odnose samo na usluge koje se plaćaju, a ne na rezervisane događaje. Da bi iskoristio prednosti hibridnog korišćenja Azure, korisnik mora da ima odgovarajuću licencu sa aktivnom garancijom na softver (SA). Licenca bez SA nije pogodna za korišćenje na Azure virtuelnim mašinama. Biće vam naplaćeno po disku na osnovu korišćenog kapaciteta. Naplata se primenjuje za diskove koji nisu povezani sa virtuelnim mašinama. Biće vam naplaćeno pravljenje rezervnih kopija na osnovu broja zaštićenih usluga i ukupne količine skladištenih podataka. Svaka promena u vašoj pretplati ili dodavanje resursa će zahtevati naknadu. Kupac je odgovoran za ovo ako Meridian tim nije uključen u takvo raspoređivanje. Klijent mora da pruži pismenu potvrdu za dodavanje ili uklanjanje resursa ili usluga u Azure pretplati kako bi se izbegla zabuna u budućnosti. Rezervna kopija podataka pravi se za server aplikacija i server baze podataka pomoću službe za rezervno kopiranje Azure radi zaštite kritičnih podataka.

Politika otkazivanja:

 • Za otkazivanje usluga potrebno je najaviti najmanje mesec dana.
 • Nakon što je porudžbina poslata, ona se ne može vratiti.
 • Učitane porudžbine se ne mogu otkazati ili zameniti.

Uslovi i Odredbe Visa

Prikazani detalji ponude zasnovani su na informacijama koje je dao Partner. Visa ne garantuje da su informacije tačne. Molimo kontaktirajte partnera direktno da potvrdite dostupnost i validnost Ponude. Partner je jedini dobavljač svih dobara i/ili usluga u okviru ove ponude. Shodno tome, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da njegova/njena kupovina bilo koje robe i/ili usluge po ovoj Ponudi predstavlja ugovor isključivo između Partnera i njega/nje, a Visa nije i neće postati njegova stranka. Korišćenjem ili pokušajem korišćenja bilo koje robe i usluge u okviru ove Ponude, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da: Svaki zahtev, žalba ili spor bilo koje prirode koji proističe iz ili u vezi sa sticanjem ili pokušajem sticanja bilo koje robe i/ili usluge od strane Korisnika kartice u okviru ove Ponude (svaki Zahtev) će biti rešavan od strane Korisnika Visa kartice direktno sa Partnerom, a Korisnik Visa kartice ne sme da postavlja bilo kakve zahteve prema kompaniji Visa. Ne dovodeći u pitanje gore navedeno, i u maksimalnoj meri dozvoljenoj zakonom, Visa neće biti odgovorna bilo kojoj osobi za bilo kakav gubitak, štetu, trošak ili potraživanje (bilo direktni ili indirektni) u vezi sa bilo kojom povredom, smrću, lažnim predstavljanjem, oštećenjem ili propustom, koji proizilazi iz ili u vezi sa korišćenjem ili pokušajem korišćenja Ponude ili robe i/ili usluga koje se pružaju u okviru Ponude.

Treba vam pomoć oko ponuda? Naš Visa Konsijerž Čet Bot kanal vam stoji na raspolaganju!