Kako LifeAgent kompanija može da koristi vašem poslovanju?

LiveAgent — je potpuno opremljena služba za podršku i softver za ćaskanje koji vam pomaže da unesete personalizaciju u interakciju sa klijentima pomoću sveobuhvatnog rešenja za službun za podršku. 

 

Zašto LiveAgent?

  • Mogućnost nesprekornog kombinovanja svih komunikacionih kanala na jednoj platformi.
  • Mogućnost integracije sa skoro svim popularnim platformama, uključujući WordPress, Slack, PrestaShop, Magento itd.
  • Prisustvo ugrađenog CRM-a, automatskog usmeravanja poruka i drugih funkcija, kao što je pregled poruka.
  • Neograničeno snimanje poziva i prenos poziva (idealno za dolazne i odlazne pozive).

 

Specijalna ponuda LiveAgent kompanije za korisnike Visa Business kartica

Ostvarite 25% popusta na mesečnu pretplatu na sve LiveAgent  planove uz Visa Business kartice.

 

Kako iskoristiti ponudu?

  1. Idite na sajt Poshvine, kliknite na dugme «Claim Offer» i unesite prvih 9 cifara broja vaše Visa Business kartice za validaciju.
  2. Kliknite na dugme «Redeem» da biste otišli na stranicu partnera.
  3. Primenite kod kupona i platite svojom Visa Business karticom da biste iskoristili ponudu.

Ponuda važi od 01. januara 2024., 00:00 GMT do 31. decembra 2024., 23:59 GMT.

 

Uslovi i odredbe

Uslovi i Odredbe Partnera

Popust se primenjuje svakog meseca na plan na koji se korisnik pretplati koristeći kod kupona. Ako korisnik promeni svoj plan, popust se više neće primenjivati.

Ova ponuda se ne može kombinovati ni sa jednom drugom ponudom.

Popust će biti primenjen samo kada koristite poseban kod kupona kreiran za ovu promociju.

Uslovi i Odredbe Visa

Prikazani detalji ponude zasnovani su na informacijama koje je dao Partner. Visa ne garantuje da su informacije tačne. Molimo kontaktirajte partnera direktno da potvrdite dostupnost i validnost Ponude. Partner je jedini dobavljač svih dobara i/ili usluga u okviru ove ponude. Shodno tome, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da njegova/njena kupovina bilo koje robe i/ili usluge po ovoj Ponudi predstavlja ugovor isključivo između Partnera i njega/nje, a Visa nije i neće postati njegova stranka. Korišćenjem ili pokušajem korišćenja bilo koje robe i usluge u okviru ove Ponude, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da: Svaki zahtev, žalba ili spor bilo koje prirode koji proističe iz ili u vezi sa sticanjem ili pokušajem sticanja bilo koje robe i/ili usluge od strane Korisnika kartice u okviru ove Ponude (svaki Zahtev) će biti rešavan od strane Korisnika Visa kartice direktno sa Partnerom, a Korisnik Visa kartice ne sme da postavlja bilo kakve zahteve prema kompaniji Visa. Ne dovodeći u pitanje gore navedeno, i u maksimalnoj meri dozvoljenoj zakonom, Visa neće biti odgovorna bilo kojoj osobi za bilo kakav gubitak, štetu, trošak ili potraživanje (bilo direktni ili indirektni) u vezi sa bilo kojom povredom, smrću, lažnim predstavljanjem, oštećenjem ili propustom, koji proizilazi iz ili u vezi sa korišćenjem ili pokušajem korišćenja Ponude ili robe i/ili usluga koje se pružaju u okviru Ponude.

Treba vam pomoć oko ponuda? Naš Visa Konsijerž Čet Bot kanal vam stoji na raspolaganju!