Kako je rešenje Jumpseller korisno za vaše poslovanje?

Jumpseller je platforma za e-trgovinu za brzo rastuća preduzeća koja će vam omogućiti da kreirate sopstvenu onlajn prodavnicu i povećate svoje potencijalne klijente i prihod u kratkom roku. 


Zašto Jumpseller?

  • mogućnost korišćenja svojih naloga na društvenim mrežama i Google-u za prodaju kroz niz integrisanih kanala prodaje.
  • izuzetno pouzdana usluga korisničke podrške koja opslužuje skoro 10.000 onlajn prodavnica širom sveta.
  • bez provizije za prodaju (samo planirano mesečno plaćanje).


Specijalna ponuda od Jumpseller za vlasnike biznis kartica Visa

Dobijte 25% popusta na pretplatu na Jumpseller uz biznis karticu Visa.


Kako iskoristiti ponudu? 

  1. Idite na sajt Poshvine, kliknite na dugme «Claim Offer».
  2. Kliknite na dugme «Redeem» da biste otišli na stranicu partnera.
  3. Kliknite na dugme «Get discount».
  4. Napravite prodavnicu koristeći link.

Ponuda važi od 22. juna 2023., 00:00 GMT do 31. maja 2024., 23:59 GMT.


Uslovi i odredbe

Uslovi i Odredbe Partnera

Ponuda važi samo za nove kupce koji su kreirali svoju prodavnicu koristeći URL povezanu sa popustom koristeći važeću biznis karticu Visa. Registracijom klijent prihvata uslove i odredbe Jumpseller https://jumpseller.com/terms/. Ponuda nije dostupna u Čileu, Kolumbiji i Portugalu.

Uslovi i Odredbe Visa

Prikazani detalji ponude zasnovani su na informacijama koje je dao Partner. Visa ne garantuje da su informacije tačne. Molimo kontaktirajte partnera direktno da potvrdite dostupnost i validnost Ponude. Partner je jedini dobavljač svih dobara i/ili usluga u okviru ove ponude. Shodno tome, Vlasnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da njegova/njena kupovina bilo koje robe i/ili usluge po ovoj Ponudi predstavlja ugovor isključivo između Partnera i njega/nje, a Visa nije i neće postati njegova stranka. Korišćenjem ili pokušajem korišćenja bilo koje robe i usluge u okviru ove Ponude, Vlasnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da: Svaki zahtev, žalba ili spor bilo koje prirode koji proističe iz ili u vezi sa sticanjem ili pokušajem sticanja bilo koje robe i/ili usluge od strane Vlasnika kartice u okviru ove Ponude (svaki Zahtev) će biti rešavan od strane vlasnika Visa kartice direktno sa Partnerom, a Vlasnik Visa kartice ne sme da postavlja bilo kakve zahteve prema Visa-u. Ne dovodeći u pitanje gore navedeno, i u maksimalnoj meri dozvoljenoj zakonom, Visa neće biti odgovorna bilo kojoj osobi za bilo kakav gubitak, štetu, trošak ili potraživanje (bilo direktni ili indirektni) u vezi sa bilo kojom povredom, smrću, lažnim predstavljanjem, oštećenjem ili propustom, koji proizilazi iz ili u vezi sa korišćenjem ili pokušajem korišćenja Ponude ili robe i/ili usluga koje se pružaju u okviru Ponude.

Treba vam pomoć oko ponuda? Naš Visa Konsijerž Čet Bot kanal vam stoji na raspolaganju!