Kako je platforma Hopper HQ korisna za vaše poslovanje?

Hopper HQ je kompletno rešenje za održavanje aktivnog i doslednog prisustva na društvenim mrežama, omogućavajući vam da uštedite na troškovima, a istovremeno održavate pogodnost planiranja objava na više društvenih mreža. Hopper HQ ne samo da pruža isplativiju opciju, već i osigurava da možete efikasno upravljati svojim prisustvom na društvenim medijima.

 

Zašto Hopper HQ?

  • Dostupni tarifni planovi.
  • Centralizovana kontrolna tabla za planiranje publikacija na više platformi.
  • Napredne funkcije kao što su pretpregledi objava, grupno učitavanje i predlozi heštegova.
  • Mogućnosti analitike i izveštavanja za praćenje efikasnosti publikacija.

 

Specijalna ponuda kreirana na Hopper HQ platformi za korisike Visa Business kartica

Ostvarite 30% popusta na Standard plan i 35% popusta na Pro plan na Hopper HQ platformi uz Visa Business kartice.

 

Kako iskoristiti ponudu?

  1. Idite na sajt Poshvine, kliknite na dugme «Claim Offer» i unesite prvih 9 cifara broja vaše Visa Business kartice za validaciju.
  2. Kliknite na dugme «Redeem» da biste otišli na stranicu partnera.
  3. Primenite kod kupona i platite svojom Visa Business karticom da biste iskoristili ponudu.

Ponuda važi od 01. januara 2024., 00:00 GMT do 31. decembra 2024., 23:59 GMT.

 

Uslovi i odredbe

Uslovi i Odredbe Partnera

Ovaj kod kupona važi za upotrebu na navedenoj platformi (https://smeoffers.poshvine.com/) i može se primeniti samo na kupovinu godišnjeg plana.

Kod kupona je neprenosiv i može ga koristiti samo ciljani primalac/kupac.

Kod kupona se ne može kombinovati ili koristiti u vezi sa bilo kojom drugom promocijom, popustom ili ponudom osim ako nije drugačije navedeno.

Kod kupona se može koristiti samo jednom i ne može se ponovo koristiti ili primeniti na naknadna obnavljanja ili plaćanja.

Puni uslovi korišćenja Hopper HQ mogu se naći na: https://www.hopperhq.com/terms/.

Ako se korisnik prijavi za usluge Hopper HQ tako što direktno ode na veb lokaciju Hopper HQ bez klikanja na vezu sa posebnom ponudom, ova ponuda se neće primenjivati.

Uslovi i Odredbe Visa

Prikazani detalji ponude zasnovani su na informacijama koje je dao Partner. Visa ne garantuje da su informacije tačne. Molimo kontaktirajte partnera direktno da potvrdite dostupnost i validnost Ponude. Partner je jedini dobavljač svih dobara i/ili usluga u okviru ove ponude. Shodno tome, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da njegova/njena kupovina bilo koje robe i/ili usluge po ovoj Ponudi predstavlja ugovor isključivo između Partnera i njega/nje, a Visa nije i neće postati njegova stranka. Korišćenjem ili pokušajem korišćenja bilo koje robe i usluge u okviru ove Ponude, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da: Svaki zahtev, žalba ili spor bilo koje prirode koji proističe iz ili u vezi sa sticanjem ili pokušajem sticanja bilo koje robe i/ili usluge od strane Korisnika kartice u okviru ove Ponude (svaki Zahtev) će biti rešavan od strane Korisnika Visa kartice direktno sa Partnerom, a Korisnik Visa kartice ne sme da postavlja bilo kakve zahteve prema kompaniji Visa. Ne dovodeći u pitanje gore navedeno, i u maksimalnoj meri dozvoljenoj zakonom, Visa neće biti odgovorna bilo kojoj osobi za bilo kakav gubitak, štetu, trošak ili potraživanje (bilo direktni ili indirektni) u vezi sa bilo kojom povredom, smrću, lažnim predstavljanjem, oštećenjem ili propustom, koji proizilazi iz ili u vezi sa korišćenjem ili pokušajem korišćenja Ponude ili robe i/ili usluga koje se pružaju u okviru Ponude.

Treba vam pomoć oko ponuda? Naš Visa Konsijerž Čet Bot kanal vam stoji na raspolaganju!