Kako je Fortune Magazine koristan za vaše poslovanje?

FORTUNE je globalna medijska organizacija posvećena pomaganju svojim čitaocima, gledaocima i posetiocima da postignu veći poslovni uspeh kroz jedinstven pristup i najbolji sadržaj u svojoj klasi.


Zašto Fortune Magazine?

  • Fortune Magazine je u vlasništvu Fortune Media Group Holdings Limited i njegov izdavač je Meredith Corporation, sa kancelarijama u Pekingu, Bostonu, Čikagu, Hong Kongu, Londonu, Los Anđelesu, Njujorku, San Francisku i Šangaju.
  • Pristup redovnim rejting listama na osnovu rezultata sopstvenog istraživanja.


Specijalna ponuda od Fortune Magazine za korisike Visa Business kartica

Ostvarite do 33% popusta na pretplatu na digitalni časopis Fortune Magazine uz Visa Business kartice.


Kako iskoristiti ponudu?

  1. Idite na sajt Poshvine, kliknite na dugme «Claim Offer» i unesite prvih 9 cifara broja vaše Visa Business kartice za validaciju.
  2. Kopirajte kod kupona i kliknite na dugme «Redeem» da biste otišli na stranicu ponude. 
  3. Izaberite svoju zemlju za fakturisanje i kliknite na dugme «Continue to Checkout».
  4. Unesite potrebne detalje i izvršite uplatu da biste iskoristili ponudu.

Ponuda važi do 30. juna 2025. godine.

 

Uslovi i odredbe

Uslovi i Odredbe Partnera

Cena pretplate zavisi od zemlje isporuke.

Ponuda se ne može kombinovati sa drugim dostupnim FORTUNE promocijama ili popustima osim ako nije drugačije navedeno i ne odnosi se na prethodne kupovine.

Link za pregled i pristup digitalnom časopisu FORTUNE biće poslat i-poštom zajedno sa uredničkim kalendarom. Molimo vas navesti svoju adresu i-pošte prilikom naručivanja pretplate.

FORTUNE izlazi dva puta mesečno: februar, april, jun, avgust, oktobar i decembar.

Uz godišnju pretplatu, svaki broj se računa kao dva. FORTUNE takođe može s vremena na vreme objavljivati dodatna izdanja.

Učestalost je podložna promeni bez prethodne najave.

FORTUNE zadržava pravo konačne odluke u slučaju spora.

Uslovi i Odredbe Visa

Prikazani detalji ponude zasnovani su na informacijama koje je dao Partner. Visa ne garantuje da su informacije tačne. Molimo kontaktirajte partnera direktno da potvrdite dostupnost i validnost Ponude. Partner je jedini dobavljač svih dobara i/ili usluga u okviru ove ponude. Shodno tome, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da njegova/njena kupovina bilo koje robe i/ili usluge po ovoj Ponudi predstavlja ugovor isključivo između Partnera i njega/nje, a Visa nije i neće postati njegova stranka. Korišćenjem ili pokušajem korišćenja bilo koje robe i usluge u okviru ove Ponude, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da: Svaki zahtev, žalba ili spor bilo koje prirode koji proističe iz ili u vezi sa sticanjem ili pokušajem sticanja bilo koje robe i/ili usluge od strane Korisnika kartice u okviru ove Ponude (svaki Zahtev) će biti rešavan od strane Korisnika Visa kartice direktno sa Partnerom, a Korisnik Visa kartice ne sme da postavlja bilo kakve zahteve prema kompaniji Visa. Ne dovodeći u pitanje gore navedeno, i u maksimalnoj meri dozvoljenoj zakonom, Visa neće biti odgovorna bilo kojoj osobi za bilo kakav gubitak, štetu, trošak ili potraživanje (bilo direktni ili indirektni) u vezi sa bilo kojom povredom, smrću, lažnim predstavljanjem, oštećenjem ili propustom, koji proizilazi iz ili u vezi sa korišćenjem ili pokušajem korišćenja Ponude ili robe i/ili usluga koje se pružaju u okviru Ponude.

Treba vam pomoć oko ponuda? Naš Visa Konsijerž Čet Bot kanal vam stoji na raspolaganju!