Kako Fiverr platforma može da koristi vašem poslovanju?

Fiverr je jedna od najvećih svetskih onlajn platformi za slobodnjake i naručioce širom sveta, koja ima 2,5 miliona korisnika i nudi 200 kategorija u kojima profesionalci mogu da prodaju svoje usluge: dizajn, pisanje tekstova, AI арт, SEO, uređivanje videa i glasovna gluma, upravljanje društvenim medijima i mnoge druge. 

 

Zašto Fiverr?

  • Najpogodnija platforma za dobijanje kompletnog izbora usluga sa interaktivnim, dobro organizovanim interfejsom.
  • Dostupnost niza izbora stručnosti (mogućnost izbora pružaoca usluga od početnog do stručnog nivoa).
  • Stroga pravila o objavljivanju slobodnih radnih mesta, zahtevu kupca, kontaktiranju poslodavca, pa čak i ograničavanju određenih reči u Fiverr ćaskanju kako bi se smanjila verovatnoća prevare.
  • Besprekorna korisnička podrška.

 

Specijalna ponuda na Fiver platformi za korisnike Visa Business kartica

Ostvarite 20% popusta na prvo angažovanje na Fiverr platformi uz Visa Business kartice.

 

Kako iskoristiti ponudu?

  1. Idite na sajt Poshvine, kliknite na dugme «Claim Offer» i unesite prvih 9 cifara broja vaše Visa Business kartice za validaciju.
  2. Kliknite na dugme «Redeem» da biste otišli na stranicu partnera.
  3. Primenite kod kupona i platite svojom Visa Business karticom da biste iskoristili ponudu.

Ponuda važi od 01. januara 2024., 00:00 GMT do 31. decembra 2024., 23:59 GMT.

 

Uslovi i odredbe

Uslovi i Odredbe Partnera

Ponuda sa popustom se može primeniti samo na one koji prvi put angažuju zaposlenike na Fiverr-u.

Uslovi i Odredbe Visa

Prikazani detalji ponude zasnovani su na informacijama koje je dao Partner. Visa ne garantuje da su informacije tačne. Molimo kontaktirajte partnera direktno da potvrdite dostupnost i validnost Ponude. Partner je jedini dobavljač svih dobara i/ili usluga u okviru ove ponude. Shodno tome, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da njegova/njena kupovina bilo koje robe i/ili usluge po ovoj Ponudi predstavlja ugovor isključivo između Partnera i njega/nje, a Visa nije i neće postati njegova stranka. Korišćenjem ili pokušajem korišćenja bilo koje robe i usluge u okviru ove Ponude, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da: Svaki zahtev, žalba ili spor bilo koje prirode koji proističe iz ili u vezi sa sticanjem ili pokušajem sticanja bilo koje robe i/ili usluge od strane Korisnika kartice u okviru ove Ponude (svaki Zahtev) će biti rešavan od strane Korisnika Visa kartice direktno sa Partnerom, a Korisnik Visa kartice ne sme da postavlja bilo kakve zahteve prema kompaniji Visa. Ne dovodeći u pitanje gore navedeno, i u maksimalnoj meri dozvoljenoj zakonom, Visa neće biti odgovorna bilo kojoj osobi za bilo kakav gubitak, štetu, trošak ili potraživanje (bilo direktni ili indirektni) u vezi sa bilo kojom povredom, smrću, lažnim predstavljanjem, oštećenjem ili propustom, koji proizilazi iz ili u vezi sa korišćenjem ili pokušajem korišćenja Ponude ili robe i/ili usluga koje se pružaju u okviru Ponude.

Treba vam pomoć oko ponuda? Naš Visa Konsijerž Čet Bot kanal vam stoji na raspolaganju!