Kako je platforma Designs.ai korisna za vaše poslovanje?

Designs.ai je kreativna onlajn platforma zasnovana na veštačkoj inteligenciji koja uključuje četiri osnovna alata: Logomaker, Videomaker i Designmaker, od kojih je svaki opremljen širokim spektrom pomoćnih alata koji upotpunjuju vaše projekte. Usluga je veoma laka za korišćenje za slobodnjake, preduzetnike, marketinške timove, agencije ili čitava preduzeća.

 

Zašto Designs.ai?

  • Korišćenje veštačke inteligencije za kreiranje hiljada opcija dizajna (možete da dizajnirate logotip i šablon dizajna samo unošenjem informacija o vašem brendu i preferencijama).
  • Dostupnost biblioteke sa više od 20.000 šablona i 10.000 ikona.
  • Funkcija saradnje koja vam omogućava da pozovete kolege da rade na projektima.
  • Zgodan i jednostavan interfejs.

 

Specijalna ponuda kreirana na Designs.ai platformi za korisike Visa Business kartica

Ostvarite 25% popusta na godišnje Designs.ai Basic i Pro planove uz Visa Business kartice.

 

Kako iskoristiti ponudu?

  1. Idite na sajt Poshvine, kliknite na dugme «Claim Offer» i unesite prvih 9 cifara broja vaše Visa Business kartice za validaciju.
  2. Kliknite na dugme «Redeem» da biste otišli na stranicu partnera.
  3. Primenite kod kupona i platite svojom Visa Business karticom da biste iskoristili ponudu.

Ponuda važi od 01. januara 2024., 00:00 GMT do 31. decembra 2024., 23:59 GMT.


Uslovi i odredbe

Uslovi i Odredbe Partnera

Ponuda važi samo za jednokratnu upotrebu. Ponuda važi samo na sajtu Designs.ai.

Ponude se ne mogu kombinovati sa drugim ponudama, popustima, promocijama, i-vaučerima, i-kuponima, pogodnostima ili kupovinom poklon sertifikata, set menijima, posebnim menijima, pogodnostima članstva osim ako nije drugačije navedeno.

Ponude se ne mogu zameniti ili otkupiti za gotovinu.

Šta se može i šta ne može koristiti sa alatima Designs.ai: https://designs.ai/en/dos-and-donts.

Sve povratne informacije u vezi sa Designs.ai i/ili uslugama u vezi sa ponudom treba odmah da se upute na Designs.ai korisničku podršku.

Ponude mogu da podležu važećim državnim porezima i naknadama za usluge gde je primenljivo. Za promocije sa minimalnim zahtevom za kupovinu, minimalni iznos kupovine isključuje poreze i naknade osim ako nije drugačije naznačeno.

Uslovi i Odredbe Visa

Prikazani detalji ponude zasnovani su na informacijama koje je dao Partner. Visa ne garantuje da su informacije tačne. Molimo kontaktirajte partnera direktno da potvrdite dostupnost i validnost Ponude. Partner je jedini dobavljač svih dobara i/ili usluga u okviru ove ponude. Shodno tome, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da njegova/njena kupovina bilo koje robe i/ili usluge po ovoj Ponudi predstavlja ugovor isključivo između Partnera i njega/nje, a Visa nije i neće postati njegova stranka. Korišćenjem ili pokušajem korišćenja bilo koje robe i usluge u okviru ove Ponude, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da: Svaki zahtev, žalba ili spor bilo koje prirode koji proističe iz ili u vezi sa sticanjem ili pokušajem sticanja bilo koje robe i/ili usluge od strane Korisnika kartice u okviru ove Ponude (svaki Zahtev) će biti rešavan od strane Korisnika Visa kartice direktno sa Partnerom, a Korisnik Visa kartice ne sme da postavlja bilo kakve zahteve prema kompaniji Visa. Ne dovodeći u pitanje gore navedeno, i u maksimalnoj meri dozvoljenoj zakonom, Visa neće biti odgovorna bilo kojoj osobi za bilo kakav gubitak, štetu, trošak ili potraživanje (bilo direktni ili indirektni) u vezi sa bilo kojom povredom, smrću, lažnim predstavljanjem, oštećenjem ili propustom, koji proizilazi iz ili u vezi sa korišćenjem ili pokušajem korišćenja Ponude ili robe i/ili usluga koje se pružaju u okviru Ponude.

Treba vam pomoć oko ponuda? Naš Visa Konsijerž Čet Bot kanal vam stoji na raspolaganju!