Kako je društvo BigRock korisno za vaše poslovanje?

BigRock nudi sve što vam je potrebno za kreiranje nezaboravnog i efektivnog prisustva na mreži – domen i veb hosting, kreator veb lokacija, upravljane SEO usluge i još mnogo toga. Multifunkcionalni planovi hostinga će vam pomoći da obezbedite sigurnost i visoku funkcionalnost vaše veb stranice. Pored toga, profesionalne usluge e-pošte će vam pomoći da napravite profesionalnu sliku, a alati za onlajn marketing će vam pomoći da privučete kupce i da se visoko rangirate u rezultatima pretrage.


Zašto BigRock?

  • širok spektar specijalizovanih i opštih hosting usluga;
  • neograničen prostor na disku, saobraćaj, broj domena i email adresa;
  • WordPress hosting bez ograničenja propusnog opsega kako bi se osiguralo da se vaša veb lokacija brzo učitava (garancija da vaši posetioci neće imati kašnjenje);
  • tehnička podrška (ćaskanje, telefon, e-pošta).


Specijalna ponuda od BigRock Web Hosting za vlasnike biznis kartica Visa

Dobijte do 60% popusta na hosting uz besplatnu konsultaciju o domenu i veb lokaciji u BigRock uz biznis karticu Visa.


Kako iskoristiti ponudu? 

  1. Idite na sajt Poshvine, kliknite na dugme «Claim Offer» i unesite prvih 9 cifara broja vaše biznis kartice Visa za validaciju.
  2. Kopirajte kod kupona i kliknite na dugme «Redeem» da biste otišli na stranicu ponude.
  3. Koristite kod kupona prilikom naručivanja i  platite svojom biznis karticom Visa da biste dobili popust.


Ponuda važi od 15. oktobra 2023., 00:00 GMT do 31. decembra 2024., 23:59 GMT.

 

Uslovi i odredbe

Uslovi i Odredbe Partnera

Popusti se odnose samo na nove kupovine.

Popusti će važiti samo ako primenite ovaj promotivni kod na svoju korpu.

BigRock zadržava pravo da povuče/promeni ponudu.

Uslovi i Odredbe Visa

Prikazani detalji ponude zasnovani su na informacijama koje je dao Partner. Visa ne garantuje da su informacije tačne. Molimo kontaktirajte partnera direktno da potvrdite dostupnost i validnost Ponude. Partner je jedini dobavljač svih dobara i/ili usluga u okviru ove ponude. Shodno tome, Vlasnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da njegova/njena kupovina bilo koje robe i/ili usluge po ovoj Ponudi predstavlja ugovor isključivo između Partnera i njega/nje, a Visa nije i neće postati njegova stranka. Korišćenjem ili pokušajem korišćenja bilo koje robe i usluge u okviru ove Ponude, Vlasnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da: Svaki zahtev, žalba ili spor bilo koje prirode koji proističe iz ili u vezi sa sticanjem ili pokušajem sticanja bilo koje robe i/ili usluge od strane Vlasnika kartice u okviru ove Ponude (svaki Zahtev) će biti rešavan od strane vlasnika Visa kartice direktno sa Partnerom, a Vlasnik Visa kartice ne sme da postavlja bilo kakve zahteve prema Visa-u. Ne dovodeći u pitanje gore navedeno, i u maksimalnoj meri dozvoljenoj zakonom, Visa neće biti odgovorna bilo kojoj osobi za bilo kakav gubitak, štetu, trošak ili potraživanje (bilo direktni ili indirektni) u vezi sa bilo kojom povredom, smrću, lažnim predstavljanjem, oštećenjem ili propustom, koji proizilazi iz ili u vezi sa korišćenjem ili pokušajem korišćenja Ponude ili robe i/ili usluga koje se pružaju u okviru Ponude.

Treba vam pomoć oko ponuda? Naš Visa Konsijerž Čet Bot kanal vam stoji na raspolaganju!