Kako Amazon Web Services platforma može da koristi vašem poslovanju?

Amazon Web Services je onlajn platforma koja korisnicima pruža virtuelne računarske resurse, skladišta, infrastrukturu i usluge koje sadrže funkcionalnost spremnu za korišćenje. Jednostavnim rečima, umesto da kupite fizički server i instalirate ga lokalno, možete jednostavno iznajmiti virtuelni onlajn resurs.


Zašto Amazon Web Services?

  • Uštede u budžetu (možete iznajmiti samo resurse i kapacitete koji su trenutno potrebni i platiti ih po satu ili samo po broju ispunjenih zahteva).
  • Najveća infrastruktura među svim dobavljačima oblaka (77 zona dostupnosti širom sveta). Svi centri za obradu podataka, zone dostupnosti i regioni AWS su međusobno povezani pomoću namenske, privatne infrastrukture globalnih mreža visoke dostupnosti i malim kašnjenjem.
  • Fleksibilnost korišćenja usluga – AWS nudi razne usluge u oblaku koje se mogu koristiti u kombinacijama kako bi odgovarale zahtevima i organizacionim zadacima vašeg poslovnog projekta.


Specijalna ponuda od Amazon Web Services by AppSquadz za korisnike Visa Business kartice

Ostvarite 10% popusta na mesečnu pretplatu na AWS platformi uz AppSquadz i Visa Business kartice.


Kako iskoristiti ponudu? 

  1. Idite na sajt Poshvine i kliknite na dugme «Claim Offer».
  2. Kliknite na dugme «Redeem» da biste otišli na stranicu partnera.
  3. Kliknite na dugme «Get Discounts on AWS Billing» da biste pristupili obrascu.
  4. Unesite tražene podatke i pošaljite obrazac.
  5. Predstavnik AppSkuadz će vas kontaktirati i obavestiti vas o sledećim koracima.

Ponuda važi do 30. juna 2025. godine.


Uslovi i odredbe

Uslovi i Odredbe Partnera.

Fakture će se generisati 5. u mesecu i kupac ih mora odmah platiti. Partner u oblaku će besplatno pružiti podršku za fakturisanje, ali će druge usluge podrške zahtevati naknadu.

Ponuda važi za samouslužne korisnike. Za upravljane usluge, korisnik mora platiti dodatne usluge.

Usluge implementacije i razvoja rešenja se dodatno plaćaju.

Podaci o kompaniji moraju biti dostavljeni u trenutku registracije za plaćanje kao depozit. Partner u oblaku neće biti finansijski ili na drugi način odgovoran za bilo kakvu pretnju bezbednosti klijentovog projekta.

Fakturu će klijentu izdati partner u oblaku.

Podaci sadržani u Tehničkim i Komercijalnim ponudama ne podležu otkrivanju, umnožavanju ili korišćenju u celini ili delimično u bilo koju drugu svrhu osim za procenu Komercijalne ponude.

Ukoliko je bilo koja od usluga rezervisana ili angažovana, klijent ima pravo da plati ceo period rezervacije/obaveze. Ako je raskid neophodan, biće naplaćena novčana kazna. Gore navedeni popusti su zasnovani na tarifi Merchant Discounting Rate.

Uslovi i Odredbe Visa.

Prikazani detalji ponude zasnovani su na informacijama koje je dao Partner. Visa ne garantuje da su informacije tačne. Molimo kontaktirajte partnera direktno da potvrdite dostupnost i validnost Ponude. Partner je jedini dobavljač svih dobara i/ili usluga u okviru ove ponude. Shodno tome, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da njegova/njena kupovina bilo koje robe i/ili usluge po ovoj Ponudi predstavlja ugovor isključivo između Partnera i njega/nje, a Visa nije i neće postati njegova stranka. Korišćenjem ili pokušajem korišćenja bilo koje robe i usluge u okviru ove Ponude, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da: Svaki zahtev, žalba ili spor bilo koje prirode koji proističe iz ili u vezi sa sticanjem ili pokušajem sticanja bilo koje robe i/ili usluge od strane Korisnika kartice u okviru ove Ponude (svaki Zahtev) će biti rešavan od strane Korisnika Visa kartice direktno sa Partnerom, a Korisnik Visa kartice ne sme da postavlja bilo kakve zahteve prema kompaniji Visa. Ne dovodeći u pitanje gore navedeno, i u maksimalnoj meri dozvoljenoj zakonom, Visa neće biti odgovorna bilo kojoj osobi za bilo kakav gubitak, štetu, trošak ili potraživanje (bilo direktni ili indirektni) u vezi sa bilo kojom povredom, smrću, lažnim predstavljanjem, oštećenjem ili propustom, koji proizilazi iz ili u vezi sa korišćenjem ili pokušajem korišćenja Ponude ili robe i/ili usluga koje se pružaju u okviru Ponude.

Treba vam pomoć oko ponuda? Naš Visa Konsijerž Čet Bot kanal vam stoji na raspolaganju!