Besplatne posete Lounge Key salonima na aerodromima širom sveta uz Visa premium kartice

Besplatan pristup Lounge Key poslovnim salonima uz Visa Platinum, Visa Platinum Business, Visa Signature, Visa Signature Business and Visa Infinite Premium kartice!

Besplatan pristup Lounge Key poslovnim salonima na aerodromima širom sveta uz Visa Platinum, Visa Signature i Visa Infinite premium kartice! Uz pokazivanje vaše kartice, možete besplatno posetiti bilo koji od preko 1300 poslovnih salona na aerodromima širom sveta, 2 puta godišnje uz Visa Platinum i Visa Platinum Business, 4 puta godišnje uz Visa Signature i 6 puta tokom godine uz Visa Infinite i Visa Signature Business.

Broj besplatnih poseta može biti i veći ukoliko vam Vaša banka to omogućava. Molimo vas da proverite sa vašom bankom da li vam je omogućen veći broj besplatnih poseta Lounge Key poslovnim salonima. Uz Visa premium kartice, svako putovanje predstavlja ekskluzivnu uslugu i udobnost.Preporuke

Pošto pravila za posete različitim poslovnim salonima mogu značajno da se razlikuju, poželjno je da korisnik kartice proveri pravila i osobine određenog poslovnog salona pre nego što ga poseti. Na primer, u poslovnim salonima aerodroma Boryspil and Zhulyan postoje ograničenja na maksimalni broj gostiju (2 osobe) koji mogu ući na jednu kartu.

S obzirom na to da poslovni saloni mogu sadržati nekoliko programa, korisnik kartice mora obavestiti zaposlene u salonu da je Lounge Key član.

Ako korisnik kartice putuje sa osobom koja takođe ima mogućnost besplatnih poseta Lounge Key zoni, treba skrenuti pažnju zaposlenima u poslovnim salonima da je i druga osoba korisnik kartice (a ne treba ga propustiti kao prateću osobu).