VisaNet. Mreža kojoj možete da verujete.

VisaNet je globalna mreža u srcu kompanije Visa, koja povezuje tehnologiju, infrastrukturu i inovacije kako bi se obezbedila brza digitalna plaćanja za sve na inovativne načine.

VisaNet, mreža kojoj svet veruje

Visa je jedan od brendova koji uživaju najveće poverenje u svetu. Kao više od mreže platnih kartica koja uliva poverenje, VisaNet non-stop obrađuje brojne vidove digitalnih plaćanja za ljude širom sveta.

VisaNet tehnologija + inovacija

Kompanija Visa je uložila u proizvode i usluge koje pojednostavljuju i obezbeđuju plaćanja, transformišući način na koji novac putuje između ljudi, kompanija i vlada.

Katalizator rasta

Naša fleksibilna mreža pomaže vladama, finansijskim institucijama, finansijsko-tehnološkim firmama i inovatorima da prilagode platna rešenja koja bi zadovoljila njihove jedinstvene potrebe.

Cloud Connect

Visa Cloud Connect obezbeđuje finansijsko-tehnološkim firmama i klijentima koji žele modernizaciju svojih platformi da se bezbedno povežu na VisaNet putem infrastrukture koja se zasniva na klaudu.

Pametnije od veštačke inteligencije

VisaNet +AI (veštačka inteligencija) predstavlja paket usluga koje pomažu u obradi plaćanja tokom nestanka struje, omogućavajući brže iskustvo plaćanja i optimizaciju blagajničkih radnji.

Predvođenje sveta digitalnih plaćanja

VisaNet pokreće našu viziju da podržimo svakoga na svakom mestu putem pouzdanih i bezbednih plaćanja i sigurnog pristupa globalnoj ekonomiji.