Stvaramo mogućnosti za svakoga

Kao pouzdana mreža i svetski lider u digitalnim plaćanjima, uklanjamo prepreke i uključujemo ljude u globalnu ekonomiju. Naša svrha je rešavanje problema uz najbolje načine plaćanja i primanja uplata.

3.9 B

Visa kartice povezuju ljude širom sveta1

255 B

Ukupne transakcije2

80 M+

Lokacije prodavaca širom sveta3

Transformišemo transakcije

Vidimo ogromne mogućnosti za rast u svetu plaćanja i ulažemo posebne napore kako bi se 18 milijardi dolara potrošnje obavljalo u vidu digitalnih plaćanja umesto korišćenjem gotovine i čekova.

Stvaramo mogućnosti

Sarađujemo sa velikom i rastućom listom mreža i ovakvim sistemom poslovanja obezbeđujemo digitalno plaćanje potrošačima, kompanijama i vladama širom sveta jer olakšavamo plaćanja i posao između fizičkih lica, B2C (business-to-customer, poslovanje između kompanija i potrošača), B2B (business-to-business, poslovanje između kompanija) i G2C (government-to-citizen, poslovanje između vlade i građana).

Podržavamo vaše poslovanje

Načini i sistemi plaćanja se stalno razvijaju. Isto važi i za vaše poslovanje. Zato je tu kompanija Visa. Našim klijentima nudimo paket usluga koji uključuje sve od upravljanje prevarama i praćenja bezbednosti do podataka o proizvodima, konsultantskih usluga i analitike.


BankAmericard

1958

Banka Amerike prikazala je BankAmericard, prvu karticu sa funkcijom „revolving kredita”

Rođena je Visa

1976

BankAmericard postaje Visa – ime koje zvuči isto na svim jezicima

Upoznajte Visa Inc.

2007

Visa formira globalnu korporaciju, dok Visa Europe ostaje u vlasništvu svojih članova

Visa’s Lynne Biggar, Kelly Tullier, & a group of 10+ year employees joined by NYSE President Stacey Cunning to celebrate Visa’s 60 years of existence.