Način rada

Visa Easy Payment Service omogućava vama i vašim klijentima brzu i praktičnu odjavu.

Bez PIN-a

Važi za skoro sve transakcije uz upotrebu kartice. 

Bez prijave

Podobni su trgovci iz većine MCC kategorija.

Prednosti Visa Easy Payment Service (VEPS)

Brže i praktičnije rešenje od gotovine.

Uživajte u pogodnostima koje se nude prilikom obavljanja transakcija većih vrednosti u odnosu na gotovinske transakcije: Prosečni potrošači u Americi potroše više novca kada plaćaju Visa karticama nego kada plaćaju gotovinom.¹

Brže odjave i plaćanja omogućavaju klijentima besprekorno iskustvo i doprinose smanjenju dugih redova pri obavljanju manjih transakcija.

Početni koraci i samo korišćenje su jednostavni, nema dodatnih naknada, kao ni posebnih uslova za registrovanje ili upotrebu nove opreme.

  1. Izvor: Panel studija o plaćanju kompanije Visa u SAD (od 2. kvartala 2011. do 1. kvartala 2012. godine); Panel studiju o plaćanju Visa karticama naručila je kompanija Visa i sprovodila ju je neprestano od 1991. godine nezavisna istraživačka firma TNS, obrađujući godišnje po 20.000 ispitanika starosti preko 18 godina, koji imaju barem jednu platnu karticu.

 

 


Ograničenja Visa Easy Payment Service (VEPS)

VEPS se primenjuje u različitim zemljama i obračunava u lokalnoj valuti konkretne zemlje. Obratite se svom predstavniku kompanije Visa za više informacija o ograničenjima VEPS-a u vašoj zemlji. 

Zaštita u slučaju sporova

Visa tehnologija čip kartice pomaže u zaštiti plaćanja u prodavnici od falsifikovanih kartica izradom jedinstvenog, jednokratnog koda pre nego što transakcija može biti odobrena.

Prodavci su zaštićeni od odgovornosti u vezi sa prevarom usled gubitka ili krađe kartice prilikom obavljanja VEPS transakcije bez PIN-a.


Pitanja i odgovori

Često postavljana pitanja o Visa Easy Payment Service.

Zainteresovani ste za VEPS?

Obratite se svom sticaocu da biste saznali više o pogodnostima VEPS-a.