Savršen odmor čeka na vas, a sa nama je zadovoljstvo potpuno.

Rezervišite vašu narednu Booking.com avanturu sve do 31. decembra 2024. godine i ostvarite specijalan popust do 6% prilikom onlajn plaćanja Visa karticom.

Započnite vaše putovanje

Bilo da želite da istražite poznati rizort na nekoj od rajskih plaža sa puderasto belim peskom, u potrazi ste za autentičnom mediteranskom kućom koja otkriva zanimljive priče, ili vas zanimaju ušuškane gradske lokacije, a možda i lokalna eko gazdinstva, mi podržavamo vašu strast prema novim doživljajima. Plaćanjem Visa karticama prilikom rezervacije odabranih ponuda iz kolekcije od gotovo 28 miliona smeštajnih jedinica širom sveta, ostvarujete pravo na popust koji se automatski izračunava prilikom pretrage ponuda i kreiranja rezervacije.

Da biste ostvarili popust neophodno je da rezervacije budu napravljene putem linka www.booking.com/6visacemea, prateći sledeće korake:

 1. Prijavite se na sajt preko linka: Booking.com;
 2. Unesite promotivni kod VISABKNG da biste otključali pristup specijalnoj ponudi;
 3. Prijavite se na svoj nalog ili se registrujte na Booking.com;
 4. Izaberite datum putovanja, omiljeni smeštaj za Instant Revard i tip sobe da biste videli procenjenu vrednost vaše Instant Revard nagrade. Biće automatski odbijen od cene smeštaja;
 5. Prilikom rezervacije, izaberite opciju „Plati odmah“ ili „Plati kasnije“ na Booking.com-u;
 6. Koristite svoju Visa karticu za plaćanje (ponuda se ne odnosi na pripejd Visa kartice);
 7. Po završetku vaše rezervacije, dobićete e-poruku sa potvrdom o iznosu primljenog popusta.

Kroz partnerstvo sa jednim od vodećih onlajn rezervacionih sistema i omiljenom destinacijom na Internetu za pretragu smeštaja, korisnicima Visa kartica približavamo raznovrsne opcije za putovanje uz dodatne pogodnosti. 

Jedinstvenom ponudom Booking.com povezuje svoje korisnike sa neponovljivim iskustvima tokom putovanja. Osim renomiranih svetskih brendova, ovaj portal za rezervisanje smeštaja uključuje i veliki broj malih preduzetnika iz svih krajeva sveta, i na taj način doprinosi razvoju pojedinačnih biznisa i globalne ekonomije.

Specifični uslovi ponude podrazumevaju sledeće:

 • Popust do 6% važi od 1. oktobra 2023. do 31. decembra 2024. godine za korisnike Visa kreditnih i debitnih kartica prilikom rezervacije preko posebnog linka: Booking.com.
 • Iznos popusta može varirati od 3% do 6% u zavisnosti od ukupnog iznosa rezervacije.
 • Kada odaberu „Plati na licu mesta“, kupci neće imati pravo na ostvarivanje popusta.
 • Promo kod VISABKNG se mora uneti u trenutku rezervacije da bi se stekli uslovi za korišćenje ponude i ne može se primeniti retroaktivno nakon što je rezervacija potvrđena.
 • Da bi ostvarili popust, kupci moraju da izaberu rezervaciju koja ima zelenu ikonicu „Ostvari popust X “.
 • Samo rezervacije napravljene preko linka posebne ponude: Booking.com ispunjavaju uslove za korišćenje promocije.
 • Rezervacije napravljene direktno preko Booking.com aplikacije ili Booking.com veb stranice ne ispunjavaju uslove za ovu promociju.
 • Visina konačnog popusta zavisi od kursa; porezi i druge naknade ne mogu se uzeti u obzir pri obračunu konačnog iznosa.
 • Ponuda se ne odnosi na hotele koji ne prihvataju kreditne kartice, prihvataju samo plaćanja gotovinom, nemaju ikonicu Instant Revard na Booking.com-u, kao ni na otkazane rezervacije ili u slučaju nedolaska.

Pitanja i odgovori