Ponude za sve Visa kartice


Unique, handmade things with 20% discount

Birajte unikatno, podržite lokalno

Platite Visa karticom na Komuna Market onlajn platformi i ostvarite 20% popusta.

Osvežite svoj modni stil ili životni prostor unikatnim, ručno rađenim komadom odeće, nakita ili nekim drugim originalnim detaljem, koje možete pronaći na komunamarket.rs.

Pored toga, kupovinom na platformi Komuna Market podržavate lokalne proizvođače, a za plaćanje Visa karticama čeka vas popust od 20%.

Ponuda traje do 15. marta 2024.godine, ili do isteka sredstava predviđenih za promociju.

Savršen odmor čeka na vas, a sa nama je zadovoljstvo potpuno

Plaćanjem Visa karticama prilikom rezervacije odabranih ponuda iz kolekcije od gotovo 28 miliona smeštajnih jedinica širom sveta na Booking.com, ostvarujete pravo na do 6% popusta! Da biste ostvarili popust neophodno je da rezervacije budu napravljene putem linka.

Ponuda traje do 31. decembra 2024. godine.

Kafeterija

Ne možete da zamislite dan bez šoljice kafe? Mali dodatak energije dobro dođe bilo da je radni dan ili vikend, zato plaćanjem bilo kojom Visa karticom u Kafeteriji dobijate:

  • Besplatnu kafu ponedeljkom uz doručak do 10h, u Kafeterija lokalima sa kuhinjom
  • Besplatan kapućino uz račun veći od 2.000 RSD
  • Specijalnu ponudu na aplikaciji Kafeterija u okviru menija „Powered by Visa" u segmentu Za poneti. Ova ponuda je dostupna samo za korisnike koji poruče i plate Visa karticom u okviru aplikacije.

Two women going along the street with shopping bags

Tax-free kupovina na još bolji način

Baš kada pomislite da međunarodna tax-free kupovina ne može biti bolja, donosimo vam odlične vesti! Iskoristite 20% dodatnog povraćaja novca (do 500€) na tax-free kupovinu uz Visa kartice i Global Blue, kao i ekskluzivne pogodnosti prilikom registrovanja. Provedite više vremena u šopingu, a manje popunjavajući dosadnu papirologiju.

Ponuda se odnosi na kupovinu određenih brendova u Italiji, Španiji, Francuskoj i Nemačkoj i dostupna je za korisnike Visa Classic, Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite kartica.

Ponuda traje do 31. decembra 2023. godine.

Posebne pogodnosti za Visa premium kartice


Promo kod od 500 rsd na Glovo aplikaciji

Više ne morate da razmišljate da li  je vaš omiljeni restoran na drugom kraju grada ili da li ste previše umorni za nabavku namirnica iz samoposluge – uz Glovo aplikaciju i Visa premium kartice, sve što poželite vam je na dohvat ruke. 

Putem Glovo aplikacije, za sve porudžbine u iznosu od 2500 rsd ili više koje platite svojom Visa Gold, Visa Platinum ili Visa Infinite karticom, dobijate promo kod u iznosu od 500 RSD za sledeću porudžbinu.

*Ponuda traje do 31. decembra 2023. ili do isteka sredstava predviđenih za promociju.

Pink Taxi

Naručite vožnju preko Pink Taxi aplikacije i ostvarite pravo na specijalne pogodnosti korišćenjem Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite kartica:

  • 300 RSD na svaku treću vožnju 
  • 50% popusta na vožnju od aerodroma Nikola Tesla do grada**

 Sve što je potrebno jeste da  preuzmete Pink Taxi aplikaciju i sačuvate Visa premium karticu.

*Ponuda važi do 31. decembara  2023. godine, odnosno do isteka sredstava predviđenih za promociju, za registrovane Visa premium kartice na Pink taxi aplikaciji.

**Popust se obračunava na vožnju do lokacije u okviru zone naplate prve tarife beogradskih opština.

Laguna i Delfi

Kada poželite da proširite svoju kolekciju knjiga novim naslovima, Visa je za vas obezbedila pogodnosti koje ostvarujete plaćanjem Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite karticama na sajtovima - www.laguna.rs i www.delfi.rs.

Kupovinom u iznosu od 2.500 RSD ili više, dobijate mogućnost odabira poklona iz šest različitih kategorija (pet fiksnih i jedne sezonske).

*Pogodnost traje do 31. januara 2024. godine ili do isteka sredstava predviđenih za promociju.

Eden

Mogućnosti čitanja su beskonačne, kada na dlanu imate sva svoja omiljena književna dela. Zato je Visa u saradnji sa EDEN books obezbedila posebnu pogodnost za korisnike Visa premium kartica.

Plaćanjem Visa Gold, Visa Platinum ili Visa Infinite karticama na eDen books aplikaciji, ostvarujete 3 meseca besplatne pretplate.

*Pogodnost traje do 31. januara 2024. godine ili do isteka sredstava predviđenih za promociju.

Air Serbia

Započnite svoje putovanje ekskluzivnim paketom kompanije AirSerbia

Uz Visa ekskluzivni paket ostvarite popust od 5% za kupovinu avionskih karata, kao i druge pogodnosti poput prioritne prijave na letove Air Serbia na šalteru biznis klase ili brzi prolaz na pasoškoj kontroli na aerodromu Nikola Tesla. Pogodnost traje do 31. decembra 2024. godine, ali se datum završetka može promeniti bez prethodnih obaveštenja. 

Booking.com

Plaćanjem Visa premium karticama prilikom rezervacije odabranih ponuda iz kolekcije od gotovo 28 miliona smeštajnih jedinica širom sveta, ostvarujete do 6% popusta!

Da biste ostvarili popust neophodno je da rezervacije budu napravljene putem linka

Pogodnost traje do 31. decembra 2024. godine.

Kafeterija 

U Kafeteriji na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu čekaju vas poklon besplatna pića uz Visa premium kartice i to: uz Visa Gold 4, Visa Platinum 6, Visa Signature 8 i Visa Infinite 12 pića godišnje

Zakoračite u svet privilegija uz Visa premium kartice prilikom putovanja ili odmora, bilo u Srbiji ili inostranstvu. Istražite više na linku.

Posebne ponude partnera u okviru programa Visa premium pogodnosti