Tebi, što inspirišeš umetnost pokreta

Woman in pointe shoes dancing. Visa ponosni partner. Igra pripada svima.

Visa je ponosni partner Beogradskog festivala igre koji se održava od 9. marta do 10. aprila 2024. u Beogradu i Novom Sadu pod sloganom „Savršene različitosti“. Jer biti deo igre znači spajati svet pokretom.

Više od dve decenije uspešne organizacije BDF-a za sobom donose i impozantne brojke koje potvrđuju snagu festivala:

  • Više od 330 trupa i izvođača
  • Preko 500 novih koreografskih radova
  • Čak 363.000 posetilaca

Igri u čast, okupiće se vrhunski umetnici i sjajne trupe, otvoriće se važne teme koje analiziraju savremeno društvo koristeći zanimljiv i raznovrstan rečnik pokreta, a takođe će se kreirati trenuci koji imaju snagu da promene svet i pokrenu najlepše emocije.

Zahvaljujući ovom festivalu Beograd je postao važna stanica u umetničkim biografijama, mesto gde se otkrivaju nove produkcije i sa jednakom pažnjom predstavljaju poznati i mladi autori. Sam sadržaj programa odredio je poziciju manifestacije na međunarodnoj mapi, dok visoki standardi i hrabro uvođenje novih koreografskih rukopisa i estetike, unapređuju očekivanja publike.

I ove godine Visa vas poziva da budete deo igre koja pripada svima. Tim povodom Visa je svim ljubiteljima festivala omogućila popust od 20% pri onlajn kupovini ulaznica Visa karticom.​