TO THE OPENING CEREMONY OF THE OLYMPIC GAMES PARIS 2024
OLYMPIC GAMES IN
THE OLYMPIC GAMES
PARIS 2024
OLYMPIC GAMES
TO THE OPENING CEREMONY OF THE PARALYMPIC GAMES PARIS 2024
PARALYMPIC GAMES IN
THE PARALYMPIC GAMES
PARIS 2024
PARALYMPIC GAMES
Visa Paris Logo

Pomažemo Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama da ožive!

Uvek se trudimo da na što više načina pružimo podršku Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama. Ove godine smo ponosni što ćemo nastaviti naš rad, kako u podršci sportistima širom sveta na njihovim olimpijskim i paraolimpijskim putovanjima, tako i u pružanju inovativnih rešenja za plaćanje.

Tim Visa atleta na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama 2024. godine

Globalno, Visa tim čine sportisti iz različitih zemalja i sportskih pozadina. Naš program Tim Visa atleta, osnovan 2000. godine, ima za cilj da sportistima pruži alate, resurse i podršku koja im je potrebna da napreduju kako na terenu, tako i van njega, bez obzira na njihovo poreklo ili pozadinu. Sa zadovoljstvom podržavamo 56 inspirativnih sportista u Parizu.

Činjenice i brojke Visa tima

56

Visa tim sportista na ovogodišnjim Olimpijskim igrama Pariz 2024

28

Zemalja koje predstavljaju sportisti Visa tima

27

Zastupljenih sportova, uključujući 10 Paraolimpijskih discpilna

Istažite naš turistiski vodič kroz Pariz

Osetite kako se duh Pariza i uzbuđenje zbog Olimpijskih i Paraolimpijskih igara spajaju dok istražujete kultna mesta koja su domaćini svetskih sportskih dešavanja. Štaviše, kada plaćate Visa platnom karticom, možete uživati u ekskluzivnim ponudama vezanim za putovanja, uključujući letove, hotele, restorane, šoping i još mnogo toga. Uronite u parisku kulturu i isplanirajte svoje savršeno putovanje uz naš turistički vodič.