TO THE OPENING CEREMONY OF THE OLYMPIC GAMES PARIS 2024
OLYMPIC GAMES IN
THE OLYMPIC GAMES
PARIS 2024
OLYMPIC GAMES
TO THE OPENING CEREMONY OF THE PARALYMPIC GAMES PARIS 2024
PARALYMPIC GAMES IN
THE PARALYMPIC GAMES
PARIS 2024
PARALYMPIC GAMES
Visa Paris Logo

Pomažemo Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama da zablistaju!

Uvek se trudimo da na što više načina pružimo podršku Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama. Ove godine ponosno nastavljamo u istom smeru, podržavajući sportiste širom sveta na njihovim olimpijskim i paraolimpijskim putovanjima, ali i pružajući inovativna rešenja za plaćanje.

Visa tim na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama 2024. godine

Visa tim je globalni program koji čine sportisti iz različitih zemalja i sportskih disciplina. Osnovan 2000. godine, ovaj program ima za cilj da sportistima pruži alate, resurse i podršku koja im je potrebna da napreduju kako na terenu, tako i van njega, bez obzira na njihovo poreklo ili sportsku disciplinu. Ove godine u Parizu, sa zadovoljstvom podržavamo 56 inspirativnih sportista.

Činjenice i brojke Visa tima

56

Sportista Visa tima na Olimpijskim igrama u Parizu 2024.

28

Zemalja koje predstavljaju sportisti Visa tima

27

Zastupljenih sportova, uključujući 10 Paraolimpijskih discpilna

Istažite naš turistiski vodič kroz Pariz

Osetite duh Pariza i uzbuđenje zbog Olimpijskih i Paraolimpijskih igara dok istražujete kultna mesta koja su domaćini svetskih sportskih dešavanja 2024. godine. Štaviše, kada plaćate Visa platnom karticom, možete uživati u ekskluzivnim ponudama koje se odnose na putovanja, uključujući letove, hotele, restorane, šoping i još mnogo toga. Otkrijte parisku kulturu i isplanirajte svoje savršeno putovanje uz naš turistički vodič.