PARTNERSTVA I DOGAĐAJI

Visa sponzorstva nas povezuju sa događajima koji povezuju čitav svet

Sponzorstvima i partnerstvima povezujemo ljude, pomeramo granice i postižemo izuzetne rezultate. Podržavamo Olimpijske i Paraolimpijske igre, FIFA Svetski kup™, Visa Cash App RB tim, Oracle Red Bull Racing i NFL ligu.

Domaća sponzorstva

Visa je ponosna što održava svoja partnerstva sa poznatim domaćim događajima

Sea Dance festival

Sea Dance festival je značajan muzički festival u Crnoj Gori koji se održava na obali mora. Kao ponosni sponzor, Visa želi da svakome omogući nesvakidašnji doživljaj uz vrhunske izvođače i atmosferu.
 

EXIT festival

Pružanje podrške jednom od najvećih i najznačajnijih muzičkih festivala u ovom delu sveta je posebna privilegija. EXIT je mesto susreta kultura i proživljavanja emocija, i od posebnog je značaja za lokalno stanovništvo.
 

Woman performing ballet moves

Beogradski festival igre

Beogradski festival igre okuplja vrhunske umetnike i svake godine otvara važne teme koje analiziraju savremeno društvo koristeći zanimljiv i raznovrstan rečnik pokreta. Visa je i ove godine ponosni partner BDF-a jer biti deo igre znači spajati svet pokretom.


Svetska sponzorstva

Visa, Olympics, Paralympics worldwide partner triposite logo

Svetski partner Olimpijskih i Paraolimpijskih igara do 2032. godine

Naša posvećenost Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama je više od običnog sponzorstva. Mi smo od 1986. partner Olimpijskog pokreta, a od 2003. ponosan potpisnik i prvi globalni partner Međunarodnog paraolimpijskog komiteta. Naš cilj je osnaživanje sportista i želimo da kroz sport izgradimo inkluzivniji svet.

GB's Sky Brown celebrates winning bronze in skateboarding women's park event 2020 Tokyo Olympics

Sky Brown, Team Visa - ©Getty Images – Sva prava zadržana

Visa and FIFA 2026 worldwide partner logo lockup

Svetski partner organizacije FIFA

FIFA World Cup™ 2026. stiže u Severnu Ameriku! Kao zvanični partner u oblasti tehnologije plaćanja FIFA događaja širom sveta, Visa će ljubiteljima fudbala pružiti besprekorno i sigurno iskustvo kupovine, kao i uzbudljive mogućnosti za vlasnike Visa kartica. Visa je unapredila iskustvo na više od 40 FIFA turnira od 2007. godine.

FIFA Men’s World CupTM trophy lifted in the air

FIFA –©Getty Images – Sva prava zadržana

Oracle Red Bull Racing and Visa Cash App RB team 2024 logos

Prvi globalni partner oba Red Bull Formula One tima

Kao prvi globalni partner Visa Cash App RB i Oracle Red Bull Racing Formula One timova, Visa je ponosna na partnerstvo sa Red Bull Racing u cilju promovisanja izuzetnosti u dinamičnom svetu međunarodnih automobilskih trka. Visa i Cash App će u saradnji sa Red Bull Racing promovisati Visa Cash App RB u ženskoj trkačkoj seriji F1 Academy, čime se produbljuje posvećenost kompanije Visa osnaživanju i unapređenju položaja žena kroz naše sponzorske platforme.

The Visa Cash App Red Bull and Oracle Red Bull Racing Formula One teams car liveries

Red Bull Content Pool – ©Getty Images i Visa Cash App RB – Digital Lighthouse – Sva prava zadržana

Visa and NFL proud sponsor logo lockup

Ponosan sponzor NFL lige od 1995. godine

Visa je ponosan sponzor Nacionalne fudbalske lige od 1995. godine. Kao ekskluzivni sponzor usluga plaćanja za NFL i sve zvanične događaje u organizaciji NFL lige, nastavljamo sa uvođenjem inovacija i pružamo brže, sigurnije i pogodnije metode plaćanja kako bismo obezbedili da navijači ne propuste nijednu akciju na terenu.

NY Giants offense lines up against SF 49ers during an NFL football game

NFL – ©Associated Press – Sva prava zadržana

Sport inspiriše i ujedinjuje, širom sveta. Kompanija Visa je ponosna što može da pruži podršku sportistima, navijačima i zajednicama tokom ovih nezaboravnih sportskih događaja širom sveta.

Portrait of Andrea Fairchild, SVP Global Sponsorship Strategy at Visa
Andrea Fairchild, viša potpredsednica Globalne strategije sponzorstva