Inteligentna bezbednost transakcija

Sa brzinom i jednostavnošću primene, Visa Advanced Authorization i Visa Risk Manager su dva moćna proizvoda koji zajedno ili odvojeno pružaju globalnim izdavaocima integrisano, sveobuhvatno upravljanje rizikom od prevare. Danas više od 8000 globalnih finansijskih institucija već koristi ova rešenja za pomoć u identifikaciji i sprečavanju prevara.

Visa Advanced Authorization

Pruža globalnim izdavaocima sofisticirano bodovanje rizika u pokretu za bolje ciljane i bolje informisane odluke o autorizaciji.

$ 28 B

sprečenih godišnjih prevara¹

500 +

jedinstveni atributi koji se procenjuju po transakciji za oko milisekundu²

25 +

godine iskustva sa AI


Visa Risk Manager

Iskoristiće trenutne uvide kojima raspolaže Visa Advanced Authorization i pretvoriti ih u konkretne korake. Visa Risk Manager je set alatki zasnovan na internetu koji izdavaocima omogućava kontrolu i prilagodljivost upravljanja strategijama i tolerancijom na rizik. Povezuje se sa moćnim funkcijama VisaNet-a kako bi vam pružio bolju kontrolu nad rizikom povezanim sa vašim portfoliom, pritom vam omogućavajući lakoću pristupa putem web interfejsa dostupnog 24/7.

Priče o uspesima klijenata

Sa preko 60 godina iskustva u plaćanju, primenjujemo naše napredne tehnologije i pristup zasnovan na podacima kako bismo pomogli preduzećima da napreduju. Naša rešenja za autorizaciju vam pomažu da smanjite prevare, povećate broj odobrenja i pružite najbolje iskustvo za korisnike kartica.

Poboljšavanje učinka autorizacije

ADCB logo.


Resursi

Istražite dodatne informacije o rešenjima za autorizaciju kompanije Visa.

Iskoristite moć VisaNet-a

Visa Advanced Authorization vam pomaže da analizirate svaku transakciju u približno realnom vremenu³ koristeći stotine detektora prevara i rizik atributa prilikom validacije i izvršenja kupovine - i vaš posao nastavlja da raste.

Pogledajte video-snimak da biste saznali više o ovoj sofisticiranoj oceni rizika

Odobrite više dobrih transakcija

Primenjuje modele rizika od prevara na cloud-u koristeći tehnologiju mašinskog učenja da bi osnažio izdavaoce da povećaju stope odobrenja dok smanjuju rizik od prevara.

Pogledajte video-snimak da biste saznali kako Visa Advanced Authorization pomaže u podsticanju poslovnog razvoja

Smanjite broj pogrešno odbijenih transakcija

Izdavalac iz Latinske Amerike smanjio je broj pogrešno odbijenih transakcija za 90% nakon što je optimizovao performanse autorizacije pomoću Visa Advanced Authorization i Visa Risk Manager.

Pročitajte studiju slučaja izdavaoca u Latinskoj Americi

Unapredite otkrivanje prevara

Jedna od vodećih komercijalnih banaka u EU unapredila je detekciju prevare i smanjila obim prevare pomoću Visa Advanced Authorization, istovremeno zadržavajući ciljni nivo lažno pozitivnih rezultata.

Pročitajte studiju slučaja izdavaoca iz EU

Stimulišite rast

Zaštitite transakcije bez kartice (CNP) i pojačajte rast e-trgovine uz Visa Risk Manager sa Advanced Authorization.

Preuzmite infografiku

Saznajte više o Visa Risk Solutions