Kako usluga Finmap pomaže vašem poslovanju?

Finmap servis omogućava sagledavanje poslovne situacije na jednom listu, eliminiše haos u finansijskim evidencijama i daje mogućnost vlasniku posla da donese ispravne odluke. 


Zašto Finmap? 

  • Udoban onlajn alat koji omogućava preduzetnicima da vide stanje svog poslovanja bez posebnog znanja o finansijama i ulaganja vremena u proučavanje složenih sistema kao što je 1C. 
  • Samo 3 dugmeta – prihodi, troškovi i transferi i analitika u nekoliko klikova postaće kao na dlanu: koliko je preduzeće zaradila, koji projekti i pravci su najisplativiji, izveštaj o prometu sredstava, potraživanja i obaveze preduzeća. 
  • Neprekidna usluga podrške i pogodan Čet Bot kanal u okviru aplikacije Telegram. 


Posebna ponuda od Finmapa za korisnike Visa Business kartica

Platite Finmap softver i ostvarite 10% popusta uz Visa Business karticu.


Kako iskoristiti ponudu?

  1. Unesite prvih 6 cifara broja vaše Visa Business kartice na veb-sajtu Finmap kao promotivni kod prilikom plaćanja usluga. 
  2. Plaćajte usluge svojom Visa Business, Visa Platinum Business ili Visa Signature Business karticom. 

Ponuda važi od 01. februara 2022., 00:00 GMT do 31. decembra 2024., 23:59 GMT. 


Uslovi i odredbe 

Ponuda se ne može kombinovati sa drugim ponudama i ne odnosi se na promotivne ponude. 

Da biste koristili program „Platforma za podršku malim preduzećima“, identifikujte se kao korisnik Visa Business kartice (Visa Business, Visa Platinum Business, Visa Signature Business) i koristite tu karticu za plaćanje. 

Posebna ponuda je nevažeća ukoliko je zabranjena ili ograničena važećim zakonima. Sve poreze i naknade učesnici-korisnici Visa Business kartica (Visa Business, Visa Platinum Business, Visa Signature Business) obračunavaju i plaćaju samostalno. Navedenu posebnu ponudu daje Partner po sopstvenom nahođenju i na predviđen način. 

Konkretnu listu usluga i uslove njihovog pružanja, kao i druge uslove za pružanje usluga, korisnik Visa Business kartice (Visa Business, Visa Platinum Business, Visa Signature Business) dogovara sa Partnerom samostalno. 

Konačnu cenu usluge možete saznati kontaktiranjem Partnera. 

Organizator programa zadržava pravo da promeni ili otkaže bilo koju ili sve ove posebne ponude u bilo kom trenutku bez prethodnog obaveštenja. 

Treba vam pomoć oko ponuda? Naš Visa Konsijerž Čet Bot kanal vam stoji na raspolaganju!