Ostvarite 50% popusta na sve BuildMyLogo tarifne planove uz Visa Business kartice

BuildMyLogo je usluga koja će vam pomoći da oživite ideju vašeg logotipa.

Kako BuildMyLogo platforma može da koristi vašem poslovanju?

Ne postoji prepoznatljiviji element korporativnog identiteta od logotipa kompanije, ali malom preduzeću nije lako da ga kreira. Kompletan set logotipa od BuildMyLogo platforme će vam pomoći da skinete teret pravljenja ili plaćanja za kreiranje logotipa sa svojih leđa. Napravite savršen logo za svoje preduzeće, veb-lokaciju ili kompaniju pomoću specijalizovanog servisa BuildMyLogo.

 

Zašto BuildMyLogo?

  • Plaćanje se vrši samo ako vam se dopada bar jedna od predloženih opcija.
  • Usluga pruža mnogo različitih opcija od kojih možete izabrati svoju omiljenu.
  • Za kreiranje logotipa nije vam potrebno znanje o dizajnu ili uređivanju – servis će sve uraditi sam (da biste kreirali sopstveni logo, sada možete jednostavno da unesete naziv kompanije i vrstu delatnosti).
  • Gotov logotip se može uređivati ili modifikovati tako da odgovara individualnim potrebama.
  • Sada je moguće kreirati svoj logo za nekoliko minuta.

Kako da iskoristite ponudu?

  1. Idite na sajt Poshvine i kliknite na dugme Claim Offer.
  2. Unesite prvih 8 cifara broja vaše Visa Business kartice i kontakt telefon za validaciju.
  3. Uzmite promotivni kod i kliknite na dugme Redeem da biste otišli ​​na sajt partnera.
  4. Unesite primljeni promotivni kod i platite usluge svojom Visa Business, Visa Platinum Business ili Visa Signature Business karticom.

Ponuda važi od 01. oktobra 2022. do 31. decembra 2024.

Uslovi i odredbe

Uslovi i Odredbe Partnera.

Kod kupona je samo za jednokratnu upotrebu. Primenjuju se standardni uslovi (https://www.buildmylogo.co/legal/tos.html).

Uslovi i Odredbe.

Prikazani detalji ponude zasnovani su na informacijama koje je dao Partner. Visa ne garantuje da su informacije tačne. Molimo kontaktirajte partnera direktno da potvrdite dostupnost i validnost Ponude. Partner je jedini dobavljač svih dobara i/ili usluga u okviru ove ponude. Shodno tome, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da njegova/njena kupovina bilo koje robe i/ili usluge po ovoj Ponudi predstavlja ugovor isključivo između Partnera i njega/nje, a Visa nije i neće postati njegova stranka. Korišćenjem ili pokušajem korišćenja bilo koje robe i usluge u okviru ove Ponude, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da: Svaki zahtev, žalba ili spor bilo koje prirode koji proističe iz ili u vezi sa sticanjem ili pokušajem sticanja bilo koje robe i/ili usluge od strane Korisnika kartice u okviru ove Ponude (svaki „Zahtev“) će biti rešavan od strane korisnika Visa kartice direktno sa Partnerom, a Korisnik Visa kartice neće imati potraživanja od kompanije Visa. Ne dovodeći u pitanje gore navedeno, i u maksimalnoj meri dozvoljenoj zakonom, Visa neće biti odgovorna bilo kojoj osobi za bilo kakav gubitak, štetu, trošak ili potraživanje (bilo direktni ili indirektni) u vezi sa bilo kojom povredom, smrću, lažnim predstavljanjem, oštećenjem ili propustom, koji proizilazi iz ili u vezi sa korišćenjem ili pokušajem korišćenja Ponude ili robe i/ili usluga koje se pružaju u okviru Ponude.

Treba vam pomoć oko ponuda? Naš Visa Konsijerž Čet Bot kanal vam stoji na raspolaganju!