Inovacije u kompaniji Visa

Naš tim za inovacije i dizajn u kompaniji Visa okuplja dizajnere, inženjere, stručnjake za razvoj proizvoda i lidere u oblasti inovacija koji pomažu klijentima da budu što uspešniji u konkurentnim tržišnim uslovima koristeći komercijalna rešenja koja su pametnija, brža i bezbednija za njihove klijente. Evo predloga kako da se pridružite Timu za inovacije i dizajn kompanije Visa.

Pridružite se našim centrima i studijima za inovacije

Iskusite kako izgleda život na dnevnom nivou u digitalno povezanom svetu i otkrijte kako menjamo budućnost plaćanja uz pomoć naših sveobuhvatnih demonstracija inovativnih tehnologija.

Otkrijte sopstvene mogućnosti u oblasti inovacija

Naše razvojne radionice nude sveobuhvatno iskustvo i nova znanja o industrijskim trendovima s akcentom na rast i razvoj, što omogućava klijentima da otkriju nove mogućnosti i oblasti na osnovu istraživanja korisnika.

Zajedno stvaramo najmodernija rešenja i iskustva

Koristimo tehnike dizajniranja kako bismo razumeli koje su vaše bolne tačke, proverili koncepte, osmislili rešenja, testirali proizvode i predstavili i integrisali nove proizvode u platni ekosistem.


Naša mesta

Adrese

Dođite da radimo zajedno

Posetite naš Centar za inovacije u San Francisku ili Studio za inovacije u Njujorku i istražite nove mogućnosti za vaše klijente.